0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

MUDRINSKI: Ne zavisi više od moje povrede hoću li igrati na utakmicama

Objavljeno: 22.01.18 u 17:15

Napadač Čukaričkog Ognjen Mudrinski trenira sa ekipom od okupljanja, a danas je prvi put aktivno odigrao trijagonal u kojoj je njegova zelena ekipa pobedila i nije bio rezervni igrač, takozvani, ‘džoker’.

– Osećam se dobro i ne zavisi od mene hoću li zaigrati na prijateljskoj utakmici – kaže snažni centarfor i pojašnjava da je u pripremnom delu od okupljanja propustio dva ili tri treninga.

– Kad sam propuštao radio sam sa (kondicionim trenerom specijalizovanim za oporavak) Andrejom Milutinovićem, ali sam se ubrzo uključio i na treninge na veštačkoj podlozi. Najčešće sam bio džoker, jer veštačka podloga može da dovede do upale i zbog preventive se čuvam.

Mudrinski je operisao skočni zglob 2. oktobra prošle godine posle komplikovane i teške povrede koju je doživeo na utakmici sa Partizanom. Što se tiče same povrede, prema njegovim rečima, spreman je da igra.

– Nemam utakmice u nogama, trebaće mi vremena, ali dobro se osećam. Više ne zavisi od mene da li ću igrati na prijateljskim susretima – rekao je napadač kog smo na prvoj prijateljskoj protiv Bačke pre dva dana videli u publici.

Mudrinski je rekao i da nema uopšte strah od povratka na teren i da ne razmišlja nikad negativno da ne bi prizvao nešto loše. Upitan kako bi opisao mesece oporavka prvo što je rekao da nije lako.

– Sigurno da mi je palo teško što sam tako dugo odvojen od terena, ali sam  imao sreće da sam u Čuki gde mi je obezbedjen oporavak na maksimalnom nivou. Devojka i porodica su uz mene 24 sata, u pozitivnom sam okruženju, pa i ja samo pozitivno razmišljam – podvukao je Ognjen Mudrinski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter