0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ SAMO MEDICINSKI PREGLEDI: Posle Ivanovića, Partizan je upravo završio novi veliki posao!

Objavljeno: 22.01.18 u 18:35

Navijači Partizana imaju puno razloga za zadovoljstvo ovog ponedeljka, stigla im je treća velika vest kada se radi o prelaznom roku.

Tokom vikenda sportska javnost bila je iznenađena informacijom da je neimenovani igrač na probi u ‘Teleoptiku’, zbog koje je čak i navijačima i novinarima bio zabranjen ulaz u Partizanov trening kompleks, a ubrzo smo saznali da je u pitanju Juri Vakulko, poznat i kao ‘Ukrajinski Mesul Ozil’.

Već danas nam stiže saznanje da su Miroslav Đukić i njegovi saradnici veoma zadovoljni kvalitetima Vakulka i već sutra bi trebalo da se sa njim potpiše ugovor na čak četiri godine!

Od toga ga dele samo medicinski pregledi i ukoliko ih prođe, centralni vezni igrač postaće treće pojačanje ‘parnog valjka’ ove zime. Pre njega, to su postali Slobodan Urošević iz Napretka i Đorđe Ivanović iz Spartaka, koji će sutra u 14 časova biti promovisan na stadionu u Humskoj.

Kapiten mlade reprezentacije Ukrajine napustio je Dnjepar usled loše finansijske situacije u tom klubu i odlučio je da karijeru nastavi u Partizanu, sa kojim će već u sredu otputovati na zimske pripreme na Kipar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter