9
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GROM IZ VEDRA NEBA: Supertalenat napušta Crvenu zvezdu?! ‘Otrovne strelice’ prema crveno-belima (FOTO)

Objavljeno: 20.01.18 u 10:51

Crvena zvezda bi u drugi deo sezone mogla da uđe oslabljena za jednog od najvećih talenata u klubu.

Naime, ekipu bi, prema poslednjim informacijama, mogao u skorijoj budućnosti da napusti Luka Adžić.

Mlado krilo crveno-belih, za kog su mediji u Nemačkoj pisali da bi mogao u Bundesligu, prema informacijama do kojih je došao Mocart nalazi se na meti škotskog velikana Seltika.

Adžićev menadžer Radojica Božović je to potvrdio u izjavi datoj Mocartu, tokom koje je prema crveno-belima uputio „otrovne strelice“:

Kao vlasnik agencije imam pravo ovo da kažem. Ponekad mi se čini da njima Luka Adžić smeta, ili im možda smeta moj kum, a njegov otac Ivan, nekada veliki igrač. A ja vam tvrdim: to je igrač budućnosti…. I stvarno nemam ništa protiv bilo koga, ni protiv trenera Milojevića. Možda sam u javnosti etiketiran kao navijač Partizana međutim meni je mnogo drago što je Zvezda napravila uspehe u ovoj polusezoni. To je jedno, a nešto sasvim drugo je što ne mogu i neću da gledam kako ga uništavaju. Oni će se na kraju kajati, rekao je Božović, istakavši da je primetno da za njega nema mesta, s obzirom na dolazak Bena i sve izvesniji potpis Milana Jevtovića.

A prema saznanjima do kojih je došao HotSport, u red za angažovanje Adžića stali su Bazel i lisabonski Sporting.

Da li će do transfera doći, saznaćemo uskoro, ali se čini da su ljudi zaduženi za Adžićevu karijeru rešeni da talentovanog fudbalera odvedu iz redova beogradskih crveno-belih.

Na tragu informacije Mirko Marković

0
0

9 Komentara

  1. On dolazi u Partizan! Stvar je ocigledna gde stvari idu, u kom pravcu. Da li ce dobiti potpunu slobodu,pitanje je sad!?
    Ocigledno je da neke stvari u CZ ne mogu da iskontrolisu. Izgubice decka, inace strasan je talenat. Moguce je da bi u Partizanu mnogo bolje prosao. Ima dosta razloga zasto je to tako,ali ne bih o tome….

    0
    0
    Odgovori
  2. Radojica Bozovic je najvece zlo srpskog fudbala. treba mu zabraniti da de bavi time. zakonski!! verovatno nestalo para na Zlatiboru pa ajd da prodamo klinca nekog!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja bih sad samo zbog ovih izjava njega na tribine pa da mu se lepo stvarno upropasti karijera! Decku je data sansa kao i Racicu dok Joveljicu nije i opet kuka, videlo se da je slab u duelima treba da radi i trenira sa prvim timom i tamo sledece godine bi vec mogao da igra ali menadzeru fali lova pa bi on odmah! Proci ce kao zivkovic, markovic , filip jankovic i ostali! On bas treba pored radonjica sad da igra u prvoj,vazi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter