0
Evropske lige

BORUSIJA POTVRDILA: Stigla ponuda za Obamejanga!

Objavljeno: 20.01.18 u 23:45

Fudbalski klub Borusija iz Dortmunda saopštio je danas da je dobio ponudu od engleskog Arsenala za svog napadača Pjera Emerika Obamejanga.

Klub iz Dortmunda nije naveo finansijske detalje, a magazin Kiker preneo je da je za 28-godišnjeg fudbalera Gabona ponudjeno 50 miliona evra. Navodi se da ta suma nije prihvatljiva nemačkom klubu.

– Dobili smo prvu ponudu Arsenala za Pjera Emerika Obamejanga – rekao je izvršni direktor Borusije Dortmund Hans Joahim Vacke.

Obamejang je ove sezone u 23 utakmice postigao 21 gol u svim takmičenjima, a ukupno 141 za klub iz Dortmunda. On nije igrao u poslednje dve prvenstvene utakmice. U prošloj sezoni je bio najbolji strelac Bundeslige sa 31 golom.

Obamejang je ove sezone u dva navrata bio suspendovan iz disciplinskih razloga, a prošle nedelje sportski direktor Mihael Cork rekao je da napadač „nije dovoljno koncentrisan da bi igrao“.

Obamejangov ugovor sa Borusijom ističe 2021. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter