0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE GLAVOBOLJE ZA ĐUKIĆA: Poznato koliko će Suma pauzirati zbog povrede

Objavljeno: 19.01.18 u 23:09

Najskuplje pojačanje u istoriji Partizana je na početku priprema doživelo novi peh, zbog kojeg će neko vreme morati na mirovanje.

Tokom jesenjeg dela sezone, Sejduba Suma je mučio muku sa brojnim sitnim povredama, koje mu nikako nisu dozvoljavale da uhvati neki ritam u novom klubu.

Od fudbalera iz Gvineje se polažu velike nade u nastavku šampionata, ali i takmičenja u Evropi, a svi u klubu veruju da će nakon kompletnih priprema sa timom ofanzivni fudbaler zasijati pravim sjajem.

Međutim već na startu priprema Sumu je zadesio novi peh, koji će ponovo uticati da omaleni vezista kaska za ostatkom tima kada je u pitanju sprema. Letošnje pojačanje iz Slovana će morati na novu poštedu, pošto je doživeo povredu mišića natkolenice leve noge, a doktor Partizana, Ilija Rosić otrkrio je za „Večernje Novosti“ koliko dugo će Suma pauzirati.

– Ovakva povreda zahteva terapiju od deset dana do najviše dve nedelje. Radi se o parcijalnoj rupturi mišića, a Suma oseća poteškoće pri nešto većem naporu. Naravno da će putovati sa ekipom na pripreme na Kipar i biće spreman da se tamo uključi u rad sa ostatkom tima – rekao je, za „Novosti“, lekar Partizana doktor Ilija Rosić.

Crno-bele naredne srede očekuje put u Limasol, gde će odraditi drugi deo priprema za prolećne izazove, a pored Sume manje probleme sa leđima ima i kapiten Saša Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter