0
Evropske lige

ISPRAVNO REČENO – ŠOK, ČOVEK JE ILI LUDAK ILI SUVI GENIJE: Transfer koji bez preterivanja preti da postane najčudniji u istoriji fudbala (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.18 u 00:11

Fudbalska pijaca ume da iznenadi odlukama trenera i uprava klubova, ali današnja informacija preti da sve čudne transfere baci u zapećak.

Mnogo puta su dueli Antonija Kontea i Žozea Murinja zabavljali ljubitelje fudbala, ali, prema poslednjim dešavanjima, čini se da je Antonio Konte počeo da gubi konce.

Naime, nakon informacija o želji Italijana da u redove Čelsija dovede Endija Kerola i Edina Džeka, najjače je ipak odjkenula ponuda koju je Čelsi uputio Stouku za za otkup ugovora Pitera Krauča?!

I dok bi dolazak Krauča i pre desetak godina, uprkos velikom broju nastupa što u Premijeršipu što u reprezentaciji Engleske, bio propraćen sa velikom dozom neverice, transfer Krauča u januaru 2018. godine, 12 dana pre njegovog 37. rođendana, mnogi nazivaju čistim ludilom i znakom da je Murinjo „ušao Konteu u glavu“:

Ono što čitavu situaciju čini još neverovatnijom jeste informacija do koje je došao Gardijan, a prema kojoj se Čelsi nalazi pod istragom FIFA zbog potpisivanja ugovora sa čak 25 maloletnih fudbalera. Navodno, istraga je započela još 2016. godine, povodom transfera Bertranda Traorea, napadača iz Burkine Faso, koji je sa „plavcima“ potpisao ugovor u januaru 2014, nakon što je napunio 18 godina, ali je pre toga, sa nepunih 16, 2011. zaigrao za ovaj klub, iako je u pitanju bila nezvanična utakmica protiv mlađih kategorija Arsenala.

Da li će biti i šta će biti, videćemo, ali navijači se itekako dobro zabavljaju:

Mada, uzevši u obzir da je u pitanju fudbaler koji ima zavidan pedigre, ne bi bilo iznenađenje ukoliko se, pod uslovom da do transfera dođe, na kraju Antonio Konte poslednji smeje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter