2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠVAJNI POTPISAO: Na žalost navijača Partizana, ali radost velikog Grobara…

Objavljeno: 18.01.18 u 11:07

Nemački fudbaler definitivno je odlučio gde će nastaviti svoju bogatu fudbalsku karijeru.

Nadali su se navijači Partizana, iako su svi znali da je nerealno očekivati Bastijana Švajnštajgera u Partizanovom dresu, da bi Nemac mogao nekim čudom da se pojavi u Humskoj, ali… Od danas je i svaka sumnja i nada nestala.

Jer, ‘srpski zet’, kako u Srbiji vole da zovu popularnog Švajnija, potpisao je novi ugovor sa dosadašnjim klubom Čikago Fajerom i ostaće još najmanje godinu dana u klubu koji vodi bivši as Partizana Veljko Paunović.

– Srećan sam što sam produžio ugovor sa Čikagom, nastavljamo ono što smo započeli. Prošla godina je bila jedinstvena za mene, ali ne i kompletna jer nismo došli do trofeja. Ipak, siguran sam da naredna sezona može biti jako uspešna za nas. Sviđa mi se grad, klub i jedva čekam da krenemo opet sa utakmicama – rekao je Švajnštajger.

Iako je Nemcu krajem prošle godine istekao ugovor sa Čikagom, razlog za ostanak je jasan. Klub mu je ponudio veliki novac kako bi ostao, a jasno je da marketing igra veliku ulogu i za jednu i za drugu stranu.

Švajnštajger se proslavio u minhenskom Bajernu sa kojim ima osam osvojenih Bundesliga, jednu Ligu šampiona, a sa reprezentacijom Nemačke osvojen Mondijal u Brazilu 2014. godine. Kasnije je igrao za Mančester junajted, iz kog je stigao u Čikago.

Poznato je da je oženjen bivšom srpskom teniserkom Anom Ivanović sa kojom čeka prinovu kroz mesec ili dva, ali to nije bila karta koja bi da dovela u njen voljeni klub Partizan…

0
0

2 Komentara

  1. Jeste li se vi stvarno nadali da bi kokuzi mogli dobiti Švajnija ,iako je pred penzijom . Pravi ste paceri , otreznite se, ne igra više niko u svetu iz ljubavi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter