0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNO I U NOVOM SADU: Voša angažovala napadača, stižu i igrač koji je nedavno povezivan sa Partizanom i ofanzivac iz BATE-a!?

Objavljeno: 16.01.18 u 14:49

Fudbalski klub Vojvodina želi da u nastavku sezone, pod vođstvom novog trenera značajno popravi bledi utisak koji je ostavila ove jeseni.

Zato su Novosađani krenuli u rekonstrukciju tima, a nakon što suobezbedili ostanak u timu nekih važnih igrača poput kapitena Dušana Jovančića, Damira Kojaševića i perspektivnog golmana Emila Rockova, polako se okreću traženj pojačanja.

Tako će na „Karađorđu“ konkurenciju u napadu pojačati i Vinsent Eze (23), koji je do sada nastupao za ekipu Metalca. Nigerijac je na 13 odigranih utakmica u Prvoj ligi Srbije postigao osam pogodaka, a sa Vojvodinom je potpisao trogodišnji ugovor.  Pre tima iz Gornjeg Milanovca Eze je nastupao i za Kartalspor (Turska), Apolon Limasol (Kipar), Nea Salaminu Famagusta (Kipar), Omoniju iz Nikozije (Kipar), Bizertin (Tunis).

Prema vestima koje stižu iz Novog Sada, novi fudbaler tamošnjeg superligaša uskoro bi mogao da postane i desni bek Voždovca, Marko Putničanin, koji se nedavno povezivao i sa Partizanom,, On bi na kraju mogao da obnovi saradnju sa trenerom Ilijom Stolicom, kod kojeg je bio nezamenljiv u redovima „zmajeva“.

Takođe, na meti Vojvodine je i ofanzivni fudbaler BATE Borisova Enes Rušević, a konkurenciju u trci za ovog igrača biće im i Napredak iz Kruševca.

Sa druge strane tim je napustio napadač, Ivica Jovanović koji je u dosadašnjem delu sezone odigrao 11 utakmica i postigao svega jedan pogodak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter