3
Evropske lige

FOTO: uefa.com

OČEKIVALI VIŠE OD NJEGA: Andrija Živković precrtan, napušta Benfiku već ove zime!?

Objavljeno: 16.01.18 u 15:26

Nakon sjajnih partija u dresu Partizana i omladinske reprezentacije Srbije sa kojom se domogao i trofeja na Mundijalu, mnogi klubovi su borili za potpis mladog krilnog napadača.

Na kraju je uz dosta bure Andrija Živković završio u Benfici, a godinu ipo dana kasnije bi se moglo desiti da napusti ovaj klub, a da praktično i nije dobio neku veliku šansu za dokazivanje.

Kako prenosi portugalski list „Rekord“, lisabonski klub je na transfer listu stavio osmoricu svojih igrača, među kojima je i naš mladi reprezentativac.

Iako se u jednom momentu činilo da nekadašnji Partizanov biser polako ulazi u ritam, te da će kako vreme bude odmicalo dobijati sve više šanse, izgleda da do nje ipak neće doći na stadionu „Luž“.

Živković je do sada zabeležio ukupno 15 utakmica u dresu Benfike, na kojima je postigao jedan pogodak uz četiri asistencije. Nedavno su se kao zainteresovani klubovi za njegove usluge pominjali Valensija i Sevilja, a ostaje da vidimo kakva će biti dalja sudbina velikog srpskog talenta.

0
0

3 Komentara

  1. Pa nije on kriv što je otišao,nego iluzija njegovog oca o fudbalu…On je mislio da ćemo ga do dinara isplatiti…Sada treba on nama da plati 3M pošto nas je oštetio za 11M,a vredi 8M.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter