0
Evropske lige

ZABORAVITE SVE – OVO JE LUDILO: Sudija izgubio živce, šutnuo igrača Nanta i izbacio ga! (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.18 u 11:02

Glavni arbitar meča između Nanta i Pari Ser Žermena, Toni Šapron, preko noći je postao zvezda zbog nesvakidašnjeg poteza.

Iz nedelju u nedelju nam sa terena širom planete stižu zanimljivosti i interesantne slike i snimci, ali ovako nešto još nismo videli. I to iz najjače lige Francuske, sa utakmice između Nanta i Pari Ser Žermena.

Glavni sudija ovog meča Toni Šapron će ući na mnoge kompilacije smešnih klipova, a trebalo bi mu obezbediti neku nagradu za glupost godine.

Obratite pažnju! U nadoknadi vremena, tačnije 91. minutu, fudbaler Nanta Dijego Karlos je trčao nazad u odbranu prilikom kontranapada ‘svetaca’ i tada je nehotice naleteo na sudiju, koji mu je inače ušao u liniju kretanja i gotovo ga sapleo.

Nije mu bilo dovoljno, već je arbitar potpuno izgubio živce, te u padu namerno šutnuo Karlosa, a zatim mu ni to nije bilo dosta, već je izvadio žuti karton, znajući da igrač Nanta već ima njega i – isključio ga!

Glupost Šaprona u rangu skandala, a izuzetno zanimljivo će biti videti kakva će biti reakcija Fudbalskog saveza Francuske…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter