0
Evropske lige

FOTO: PFC CSKA Moscow official site

‘PUCAJU’ VISOKO: CSKA se pred Zvezdu pojačava igračem iz Premijer lige!?

Objavljeno: 15.01.18 u 21:22

Moskovljani žele da u nastavku šampionata značajno poprave utisak i plasman, a za to će im biti neophodna kvalitetna pojačanja.

Peto mesto na tabeli ruskog prvenstva svakako ne zadovoljava apetite Armejaca, koji žele da minimalno obezbede nastup u Ligi šampiona i za narednu sezonu.

Zato je rukovodstvo CSKA ozbiljno pristupila prelaznom roku i nakon angažovanja pojačanja u stručnom štabu u vidu Aleksandra Jermakoviča, kao i talentovanog veznjaka iz hrvatskog Slavena, Kristijana Bistrovića, na njihovoj meti našao se njihov nekadašnji pulen Ahmed Musa.

Nigerisjki napadač trenutno nastupa za ekipu Lestera, u koji je prešao 2016. godine upravo iz redova Armejaca, za sumu od 20. 000. 000 evra. Iako je na „King Pauer“ stadion stigao kao veliko pojačanje, nakon šampionske sezone, Musa nije opravdao očekivanja niti sredstva uložena u njega i čini se da je njegovom boravku u taboru „lisica“ došao kraj.

Ikao Musin agent tvrdi da je povratak u Rusiju teško ostvariv, ruski mediji tvrde da je kontakt između kluba i igrača već uspostavljen, a na kraju bi mogla da prevagne želja igrača koji pred Mundijal traži klub u kome će igrati konstantno.

Jedna od opcija jeste šestomesečna pozajmica Nigerijca, sa mogućnošću otkupa ugovora na kraju sezone, a šta će biti od svega ovoga saznaćemo ubrzo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter