7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan krenuo po desnog beka, evo koliko para traži Radnički!

Objavljeno: 15.01.18 u 16:01

Posle levog beka Slobodana Uroševića, Partizan je krenuo u akciju dovođenja desnog beka, ali je prepreka obeštećenje.

Miroslav Vulićević bi uskoro mogao da dobije konkurenciju uz desnu aut liniju. Reč je o Nikoli Aksentijeviću iz niškog Radničkog. Momku koji je igrao u Partizanu u dva navrata, a nosio je još dres Apolona, Vitesea, Muskrona i Vojvodine.

HotSport je već pisao o tome da je Nikola Aksentijević na meti Partizana, a sada kako saznajemo crno-beli su krenuli u konkretnu akciju. Ipak, problem bi moglo da bude obeštećenje.

Kako HotSport saznaje, Radnički za 24-godišnjeg desnog beka i novopečenog reprezentativca Srbije traži obeštećenje od 350 hiljada evra. Sada se postavlja pitanje da li Partizan može i želi da plati toliku cifru…

0
0

7 Komentara

  1. Ma kakav Aksentijevic,sta je vama bre?I prosli put smo ga se jedva resili,decko je drvo,totalno bez osecaja pa prosli put nije mogao sesnaesterac da pogodi,pravio je bespotrebne prekrsaje kod naseg sesnaesterca a o kiksevima da nepricamo!On nam nije potreban!

    0
    0
    Odgovori
  2. Imali te dragi Boze !? Dovodjenje Aksentijevica je totalna histerija i cist amaterizam ljudi u sportskom sektoru kluba.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li pored Vulicevica i 110% spremnog Cucina,koji je zeljan dokazivanja i svako ko je malo pratio Teleoptik mogao je da vidi da jr taj momak vec sad sposoban da zameni Vulicevica…Po mom misljenju dovodjenje Aksentijevica za 350k je cisto pranje para.

    0
    0
    Odgovori
  4. Mogli bi da prodaju Sumu za 500-600 hiljada pa da kupe i Aksentijevica i Ivanovica, naravno da dodaju jos 100-200.000.

    0
    0
    Odgovori
  5. Aksentijevic je dobar igrac, nesumnjivo, ali za nase prilike to su velike pare. Partizan sigurno nece dati toliko novaca,to je jako puno. Umesto toga Klub treba da uz Vuleta doda momke Luku Cucina(19) i Vlalukina Jovana)18). Obojica su izuzetno talentovani momci a ovo je bas prava prilika da ih afirmise. Ne zaboravimo da ,za ne daj boze, kao zamena, ali bas odlicna, za Vulicevica moze da bude Celavko Miletic. On je i igrao u prosloj polusezoni dosta meceva bas kao desni bek i to odlicno. Po meni, PFC uopste nema potrebe da se dodatno „istresa“ za desnog beka kad ima sjane mlade akvizicije.

    0
    0
    Odgovori
    • Слажем се. Имали смо један период кад нам ниједан од бекова није знао убацити лопту у простор или центрирати (не кажем да је сад много боље, ал тад је било срамотно). Аксентијевић је из тог периода. Ако није побољшао игру и технику за 1500% не вриједи довођења ни за џабе. Ал то ке наша управа. И обавезно да га доведу задњи дан како не би успио проћи припреме

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter