0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVO LICE U PARTIZANU: Ovaj fudbaler bi da nasledi Miroslava Vulićevića u Humskoj!

Objavljeno: 14.01.18 u 22:58

Od kako je stigao iz Vojvodine u Partizan, Miroslav Vulićević je jedan od najstandardnijih u timu crno-belih.

Ali kako ide ka zrelijim godinama, treba razmišljati o zameni za beka šampiona Srbije.

Jedna se možda nalazi baš u omladinskoj školi Partizana, u vidu Luke Cucina koji je uz još nekoliko omladinaca u SC Partizan – Teleoptik priključen seniorskom timu. Sem Cucina, tu su Nišić, Bošnjak, Đerlek, Birmančević, Jovanović i drugi.

Pripreme će biti najbolja prilika za te momke da se pokažu u najboljem svetlu i eventualno ‘nateraju’ Miroslava Đukića da im pruži seniorsku minutažu na proleće.

– Još uvek sam pod velikim utiskom, jer mi je to san od malena. Svaki fudbaler sanja o ovome, a posebno mi koji smo rasli gledajući prvi tim kako trenira. Imam malu tremu, više neku vrstu odgovornosti da se pokažemo u najboljem svetlu, ali to nestaje iz treninga u trening. Za nas mnogo znači što su nas svi momci dobro prihvatili kao ravne sebi i što u timu vlada lepa atmosfera, rekao je Cucin.

Mladi bek je otkrio da mu je jedna od želja da u crno-belom taboru zameni Miroslava Vulićevića:

– Kada bih trebao da pričam o njegovim vrlinama i šta mi se sviđa kod njega, onda bi ovaj intervju potrajao. Svakako mi je želja da budem njegov naslednik i da upravo od njega tokom ovih treninga naučim one prave stvari. Vulićević se sa svima ophodni sa puno pažnje i razumevanja i drago mi je da mogu da učim od najboljih. Želja mi je da ostanem u prvom timu i da radom, posvećenošću i igrama nasledim jednom Vulićevića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter