0
Evropske lige

NEOČEKIVAN TRANSFER: U Premijer ligu stiže Pjer-Emerik Obamejang?!

Objavljeno: 14.01.18 u 23:22

Skoro svi uticajniji svetski mediji prenose vest da je Gabonac veoma blizu transfera u Englesku.

Iz Dortmunda je potvrđeno da je Pjer-Emerik Obamejang današnji meč sa Volfsburgom propustio zbog nepoštovanja i nedoličnog ponašanja.

Ujedno, to je možda mogla da bude i prilika da se napadač obrosti od navijača Milionera. Kako stvari stoje, Gabonac će se preseliti u London, odnosno u ekipu Arsenala gde bi trebalo da nasledi Aleksisa Sančeza koji je jednom nogom već van Emirejtsa.

Otac fudbalera je potvrdio da njegov sin želi da napusti nNemačku zbog sve češćih rasističkih uvreda na njegov račun u medijima, a jedna od poslednjih jeste – ‘majmunski cirkus’.

– Obamejang već godinu dana želi da ode i čeka pravu ponudu. Odbio je da ide u Kinu, čekao je poziv velikog kluba i to se sada i dešava. Imam informacije da je Arsenal njegov prvi izbor, da želi da zameni Aleksisa Sančeza. Njegov transfer će biti završen kada bude realizovan i Sančezov. U naredna dva, tri dana će biti sve rešeno. Junajted je navodno bliži Sančezu, ali Siti još uvek nije otpisan, rekao je dobro obavešteni novinar Giljem Balag.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter