3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI STIGLI NA KIPAR: Sjajna koincidencija – znate li kako se zvao kopilot u Zvezdinom avionu? (FOTO)

Objavljeno: 14.01.18 u 12:32

Fudbaleri Crvene zvezde su nešto posle devet časova stigli na Kipar, svoju bazu u prvom delu zimskih priprema.

Prvotimce Zvezde ispratilo je hladno vreme, jutros je u Beogradu bilo -3 stepena. Igrači su svitanje dočekali u avionu, a po sletanju na Kipru ih je dočekalo sunčano vreme i temperatura od prijatnih 15 stepeni.

Zanimljiv kuriozitet je da se kopilot na današnjem letu zvao Ben, isto kao i Zvezdino prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku.

FOTO: FK Crvena zvezda

Pafos je tradicionalna baza crveno-belih fudbalera i već treću godinu za redom ekipa se vraća u ovaj kiparski grad. Sve treninge ekipa će i ove godine imati na Gradskom stadionu u Pafosu i u Sportskom centru u Jeroskipu. Oni ispunjavaju sve zahteve i pružaju ekipi mogućnost da radi na uređenim terenima.

Nakon što završi sa svim obavezama ekspedicija srpskog kluba će imati prilike da uživa na uređenim i modernim šetalištima pored mora, što će joj svakako prijati kako bi i na ovaj način svi napunili baterije pred nastavak prvenstva.

Zvezdini igrači će, uprkos napornom putu i tome što su iz Beograda poleteli u šest časova ujutru, danas odraditi prvi popodnevni trening. On je zakazan za 15 časova po srpskom vremenu.

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter