0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA SE DEŠAVA SA EVERTONOM: Ivica Iliev razjasnio situaciju oko Brazilca!

Objavljeno: 12.01.18 u 11:20

Jedan od najboljih i najkonstantnijih fudbalera Partizana nije se još uvek vratio iz Brazila, a spekuliše se da će ove zime gotovo izvenso napustiti Humsku.

Prethodnih dana se pojavila informacija da je Everton Luiz odbio novi ugovor sa crvno-belima, a i sam igračev menadžer je potvrdio da ja blizu dogovora sa italijanski SPAL-om, koji vezisti nudi platu od 800. 000 evra.

Novinare u sporstkom centru Teleoptik je zanimalo da od sportskog direktora srpskog šampiona, Ivice Ilieva čuju kakva je situacija oko Brazilca, koji se našao na spisku trenera Đukića na prozivci pred start priprema.

-Na spisku je zbog avionske karte. Trebalo bi u nedelju ili ponedeljak da sleti. Puno je gorućih pitanja oko njega. Da može da igra protiv Plzena ne bih imao dilemu. Neće igrati protiv Viktorije, dodatna nervozu stvara što je već odlučio da ne nastavi saradnju, što ja razumem. Imamo ozbiljno interesovanje i dobre ponude za njega- jasan je Iliev, koji je dodao i da je Everton zbog porođaja žene dobio dodatnih pet dana odmora.

Prema svemu navedenom može se zaključiti da će Everton Luiz sasvim izvesnoo ove zime napustiti Beograd, a koja će biti njegova destinacija ostaje da se vidi u narednom periodu.

Iz SC Teleoptik: Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter