1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT JE BIO U PRAVU: Posle Bena, Zvezda završava još jedno pojačanje od pola miliona evra!

Objavljeno: 11.01.18 u 11:11

Crveno-beli su na korak od zaključivanja još jednog posla u zimskom prelaznom roku.

Juče smo dobili potvrdu da se napadač Ben iz Olimpijakosa definitivno seli u Crvenu zvezdu za 500.000 evra, a otprilike za istu cifru za koji dan trebalo bi na ‘Marakanu’ da stigne i Danijel Aleksić.

Nekadašnji veliki talenat srpskog fudbala dogovorio je uslove za prelazak iz Sent Galena u Zvezdu, što je pre par dana ekskluzivno najavio HotSport.

Sada ostaje da klubovi preciziraju uslove i prema informacijama srpski klub će platiti između 500.000 i 600.000 evra.

Tu cenu ‘podiže’ Aleksićev ugovor od dve i po godine sa Švajcarcima, ali je za očekivati da pristanu na visoku ponudu Zvezde.

FOTO:STARSPORT

Aleksić je ponikao u Vojvodini i predstavljao je svetlu budućnost srpskog fudbala. Prešao je u Đenovu, a zatim je lutao od Sent Etjena, do Lehije, da bi se skrasio u Sent Galenu.

Da li bi njegov dolazak značio i definitivan odlazak Gelora Kange, budući da igraju na istoj poziciji, ostaje da se vidi…

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

1 Komentara

  1. Posmatrao sam Veljka Nikolića, u omladincima, i video da iako još nije debitovao za Zvezdu, da je za ovu prevaru od Kange, izmislio fudbal! Taj Kanga može samo u ovoj Zvezdi, gde vedri i oblači Terzić, da ima unapred zacementirano mesto, u timu! Na žalost, ovakav nebrušeni dijamant kakav je Veljko Nikolić, će samo sprovesti pripreme na Kipru ali neće otići u Tursku, na završne pripreme, jer ne sme da bude konkurencija nedodirljivom Kangi. Zapamtite što vam kažem, sa ovim sadašnjim limitiranim strancima Donaldom, Kangaom i Boaćijem, Zvezda ne sme dočekati CSKA! U protivnom, loše nam se piše!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter