0
Evropske lige

FOTO: CROP, Twitter

SINDROM ‘KUTINJO’: Sančez plaća Arsenalu svoju slobodu

Objavljeno: 09.01.18 u 11:04

Felipe Kutinjo po svemu sudeći neće biti jedini fudbaler koji je iz svog džepa platio slobodu i prelazak u drugi klub.

Sindrom ‘Kutinjo’ se širi Enegleskom. Taman kada se saga oko Brazilca, Liverpula i Barselone završila, na redu je nova. Naime, Aleksis Sančez odbio je da potpiše novi ugovor sa Arsenalom, te je u junu slobodan da izabere novi klub. Sve to je mirno posmatrao Mančester siti koji želi Čileanca u svojim redovima. Do transfera je trebalo da dođe u junu, ali…

Povreda Gabrijela Žezusa naterala je Gvardiolu da već sada razmišlja o Sančezu. Čileanac sada želi da ubrza stvar i spreman je da se odrekne velikog novca.

Naime, Sančez je već dogovorio platu sa ‘građanima’ od 75 miliona evra za petogodišnji ugovor, plus 35 miliona evra samo za potpis. Arsenal da bi se transfer dogodio u januaru traži dodatnih 40 miliona evra, što Siti ne želi da plati.

Zbog toga je Čileanac rešio da da svojih 15 miliona evra da za slobodu. Sada ostaje da se vidi hoće li Arsenal pristati na ‘ucenu’…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter