1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Prvo pojačanje stiglo u Humsku

Objavljeno: 09.01.18 u 13:52

Kako je to HotSport i najavio, Partizan je dobio prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, reč je o mladom levom beku.

Posao je završen. Partizan je dobio prvo zimsko pojačanje. Reč je o Slobodanu Uroševiću, levom beku Napretka, čime se pisanje HotSporta obistinilo.

Slobodan Urošević će sa crno-belima potpisati ugovor na četiri godine, a reč je o momku rođenom 1994.godine. Igrao je u karijeri za Rad, BASK i Luven. Ove sezone je postigao dva gola za Napredak u Superligi Srbije.

Bio je član juniorske reprezentacije Srbije koja je 2013. godine osvojila Evropsko prvenstvo u Litvaniji. Specifično je to da igra na poziciji levog beka, iako mu je jača desna noga…

0
0

1 Komentara

  1. Partizan sada na levom beku ima jednog mladog evropskog i jednog mladog svetskog sampiona a po svemu sudeci Miletic ce ostati u klubu i zadrzati svoje startno mesto uz levu aut liniju. Vulicevic na desnom beku i dalje ostaje usamljen i bez adekvatne zamene tako da mu je zagarantovano mesto u prvom timu do zasluzenog odlaska u penziju.Folirant Ilijev nije u stanju da dovede nikoga sa pedigreom fudbalera na nivou kluba tako da ce popuniti ekipu sa prosecnim fudbalerima iz nase Super lige na stetu nase talentovane decu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter