1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

DOSTA JE BILO: Bajko rešio da ode u ‘penziju’

Objavljeno: 09.01.18 u 10:40

Bivši golman Crvene zvezde po svemu sudeći neće nastaviti fudbalsku karijeru, ali će mu ‘bubamara’ ostati život.

Boban Bajković ide u penziju. Posle epizode u Azerbejdžanu, bivši golman Crvene zvezde je rešio da se oproba u trenerskom poslu.

– Mislim da je gotovo. Blizu sam odluke da se penzionišem. Ma šta blizu, to je to… Jedino u slučaju da za nekoliko dana bude ponude koja bi mi odgovarala. Onda bih dobro razmislio – rekao je Bajković za Kurir.

Problem je gubitak želje da se ide na trening.

– Kada sam uhvatio sebe da me mrzi da idem na treninge, shvatio sam da je kraj. Mnogi su pričali o tome, a nisam verovao. Onda sam sve to iskusio na sebi.

Popularni Bajko je istakao da se ispraznio odlaskom iz Zvezde, jer je samo u crveno-belom dresu igrao emocijama.

– Iskreno, otkada sam otišao iz Crvene zvezde mnogo sam se ispraznio. Sve je to postalo posao, a Zvezda je za mene bila i ostala emocija. Samo sam za Crvenu zvezdu branio srcem. Bilo mi je lepo u Lirsu i Nefčiju, šta lepo, super. Ali, nekako bez ljubavi, a to ne volim. To nisam ja.

Boban Bajković ipak želi da ostane u fudbalu.

– Hoću da budem trener golmana i samo golmana. Imam B licencu, završio sam školu. Iza mene je iskustvo, valjda imam i znanje (smeh). Dosta sam naučio od Dike Stojanovića i Viborga Kocejića. Želim da radim sa mladima i profesionalcima – zaključio je Boban Bajković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter