0
Evropske lige

RASTE SPISAK ZAINTERESOVANIH: Višestruki prvak Francuske bi da ojača srpsku koloniju Mitrovićem

Objavljeno: 08.01.18 u 20:18

Srpski napadač neće imati previše problema u pronalasku nove sredine, pošto su mnigi zainteresovani za njegove usluge.

Tokom prepodneva smo preneli vest da bi Aleksandar Mitrović mogao ove zime da završi van Evrope i postane član meksičke Amerike. Svako to je jedna od opcije koju će nekadašnji fudbaler Partizana imati pred sobom, a francuski mediji su plasirali informaciju da je novi klub na listi zainteresovanih Bordo.

Žirondincima, za koje već nastupaju dvojica srpskih fudbalera, Milan Gajić i Vukašin Jovanović, ne cvetaju ruže ove sezone, pošto se posle 19. kola u domačem šampionatu nalaze na svega dva boda od zone ispadanja, dok su u Kupu juče osramotili protiv Granvila.

Jasno je da su Bordou neophodna pojačanja, da bi u nastavku sezone izbegao borbu za opstanak do poslednjeg kola, a Mitrović je po njihovom mišljenu idealano rešenje u napadu.

Ipak, kako kažu mediji u Francuskoj, problem u realizaciji ovog transfera mogla bi da bude cena popularnog Mitrogola, koji je u Njukasl iz Anderlehta prešao za 18. 000. 000 evra a sigurno je da će tim sa severa Engleske želeti da povrati što više uloženih sredstava.

Ono što je sigurno srpski reprezentativac će ove zime napustiti „Sent Džejms Park“.Prelazni rok je tek počeo a interesovanja ne manjka, ostaje da se vidi šta će izabrati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter