3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OSVEŽENJE U HUMSKOJ: Četiri nova lica na prozivci kod Đukića

Objavljeno: 08.01.18 u 09:35

U Partizanu su rešili da osveže igrački kadar pred start priprema za prolećni deo sezone, reč je o pravim biserima.

U sredu sa pripremama iz Zemunelu kreće Partizan. Pored zimskih pojačanja, koja se čekaju u narednim danima, na prvom okuplkanju kod trenera Miroslava Đukića dolazi par novih mladih igrača iz škole i filijale Teleoptika. Pored starosedelaca Đorđa Jovanovića, Strahinje Bošnjaka i Svetozara Markovića, očekuje se da crno-belu opremu zaduže Filip Jović, Strahinja Jovanović, Luka Cucin i Jovan Nišić. Oni su imali dobru polusezonu u dresu „optičara“ iz Zemuna u Prvoj ligi Srbije, pa će dobiti priliku da se nametnu, baš kao i omladinac Jovan Kokir, koji je letos prošao pripreme na Zlatiboru.

Posle uvodnih testova sledi dve nedelje rada u Beogradu i zatim selidba od 24. janura do 10. februara na Kipar, gde je predviđeno šest test utakmica i uigravanje za mečeve sa Viktorijom iz Plzenja kao i nastavak šampionata.

0
0

3 Komentara

  1. E moj Tešoviću a Cucin ti je igrao na potezu klupa-tribina i uprkos tvom forsiranju tvog pazovčanina i kapitena Bube,Cucin se izborio za šansu.Kako bi tek igrao da je kod svog „velikog“ trenera Tešovića redovno igrao?I Nišića si forsirao ali od njega igrač neće biti nikada.Gde su ti tvoji ljubimci Dukić,Čubrilo,Todorović,Damjanac,Čermelj?! Bićeš upamćen kao trener omladinske škole Partizana koji nije 8zbacio ni jednog igrača za prvi tim.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo indijanac nemoj da pricas kad veze nemas sa sistemom, kod njega je “Cuc” i stasao
      Da nije bilo tog Tesovica, trenera koji je slika i prilika trenera koji su se borili protiv korumpiranosti, ne bi ni Luka danas bio ovako doba
      Da bar malo imas veze sa tim sto pricas znao bi da igraci koji ne prodju kroz teske momente kao mladji ne mogu da se bore sa onim jos tezim kao seniori
      Pored svih tvojih napadacki nastrojenih reci prema Tesovicu, Luka mu je zahvalan i tog coveka stavlja u prvi plan jer ne bi bio to sto jeste da mu nije “tvog Tesovica”
      Pozdrav

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter