0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

TAKO JE MORALO BITI: Oglasio se Klop nakon transfera Kutinja u Barselonu

Objavljeno: 07.01.18 u 18:30

Iako je Liverpul prodajom sjajnog krilnog napadača zaradio ogromnu sumu novca, stručni štab tima sa „Enfilda“ ipak nije baš najsrećniji.

„Redsi“ su transferom Felipea Kutinja u Barselonu zaradili čak 160. 000. 000. evra, što je najveća zarada na jednom igraču u istoriji kluba, ali i jedan od tri najveća transfera u fudbalu uopšte.

Sigurno je da će Jirgen Klop imati više nego dovoljno novca da potraži što bolju zamenu za Brazilca, ali Nemački stručnjak ipak jako žali za odlaskom jedne od svojih najvećih uzdanica. Iapk svestan je da je to bila neminovnost.

-Jako smo nesrećni što nas napušta jedan dobar prijatelj, sjajan čovek i neverovatan igrač. Svima je poznato da je hteo da ode u Barselonu, još od leta. Insistirao je na odlasku. Nadali smo se da ako ga zadržimo posle leta da će se predomisliti i ostati. Mogu uveriti sve navijače Liverpula da smo sve učinili kako bismo ga zadržali, ali on je bio 100 posto siguran da mu je budućnost u Barseloni-, rekao je Klop.

Kutinjo je došao na „Enfild“ 2013. godine iz milanskog Intera, a u dresu Liverpula je sakupio 152 ligaška nastupa na kojima je postigao 41 gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter