4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE BLIŽI ZVEZDI: Napadač ponovo nije igrao za svoj klub, selidba u Beograd još bliža?!

Objavljeno: 07.01.18 u 23:25

Nakon dosta vesti o odlascima, navijači crveno-belih očekuju i one o dolascima u Ljutice Bogdana.

A čini se da je jedan posao veoma blizu završetku, i pozitivnom ishodu.

Reč je o napadaču Olimpijakosa, Benu. Reprezentativac Komora ni danas nije bio u sastavu crveno-belih u prvenstvenom meču sa AEL-om iz Larise i jasno je da na njega ne računaju u Grčkoj. Ali itekako računaju u Beogradu, gde je po poslednjim informacijama veći deo dogovora sa Benom odrađen, pa se čeka početak prelaznog roka kako bi se ovaj fudbaler priključio svom novom timu.

Ben će morati da upozna svoje nove saigrače, ali neće trenera ukoliko bude došao u Crvenu zvezdu, jer je sa Vladanom Milojevićem već sarađivao tokom pozajmice u Panioniosu.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

    • Slažem se sa tvojim komentarom! Ovi genijalci i vizionari, iz zvezdinog menadžmenta, su se specijalizovali za dovođenje prslih stranaca koje niko neće. To su obično igrači kojima ističu ugovori a njihovi klubovi ih puštaju bez obeštećenja, samo da ih se oslobode. A, onda nastupa menadžment Zvezde koji takve transfere proglašava za uspeh decenije a takve igrače za „kapitalce“. Kakvi su ovi igrači „kapitalci“ najbolje pokazuju njihove igre u ligi Evrope. Ti „kapitalci“ su ostavili takav trag, svojim igrama, u ligi Evrope, da ih sada niko ne želi da kupi od Zvezde. Kada takvi „kapitalci“ negde odu, u Evropu, ja ću odmah postati astronaut, član posade na vasionskom brodu, na liniji zemlja-mars-zemlja. Radi se o čuvenim „kapitalcima“ Kangi, Boaćiju i Donaldu!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter