0
Američki fudbal

SPORT NA TV: Velikani u Primeri, Arsenal gostuje nekadašnjem šampionu Evrope, nastavak plej-ofa u NFL-u

Objavljeno: 07.01.18 u 08:50

Pravoslavni Božić donosi nam nastavak borbi u španskoj Primeri, zanimljiv okršaj engleskog FA kupa i još dva meča plej-ofa u američkom fudbalu.

U okviru FA kupa imaćemo priliku da gledamo dva interesantna meča. Najpre od 15h između Šruzberija i Vest Hema, a zatim od 17h između bivšeg šampiona Evrope Notingem Foresta i Arsenala. Oba meča biće na SportKlubu 2.

Na istoj televiziji gledaćemo i špansku Primeru. Već od 12 sati Leganes će ugostiti Real Sosijedad na SportKlubu 1, da bismo na istom mestu kasnije gledali meč Barselona-Levante od 16:15h, Viljareal-Deportivo od 18:30h i Selta-Real Madrid od 20:45h.

Ljubitelji NBA lige će moći da prate meč Majami Hita protiv Jute Džez od 21:30h na SK 3, dok će SK 2 biti zadužen za američki fudbal. Prvo će se od 19 sati sastati Džeksonvil Džaguarsi i Bafalo Bilsi, da bi od 22:40h počeo poslednji ‘vajld kard’ meč NFL-a između Nju Orleans Seintsa i Karolina Pantersa.

Pogledajte kompletnu sportsku TV ponudu u nastavku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter