0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOGUĆ RASTANAK: Kiprani pikirali golmana Crvene zvezde!

Objavljeno: 07.01.18 u 10:08

Dolaskom Borjana na samo nekoliko mečeva je branio Damir Kahriman, koji može da napusti klub šest meseci pre isteka ugovora.

Bliži se prvo okupljanje igrača Crvene zvezde u 2018. godini, koje je zakazano za 9. januar i očekuje se da kompletna ekipa bude na okupu, ako neko od stranaca nije dobio još koji ‘slobodan dan’ zbog avio letova.

Zvanično niko još nije napustio klub od standardnih igrača, a kako saznaje HotSport Damir Kahriman (33) ima ponovo poziv da karijeru nastavi na Kipru. Spominje se opcija da iskusni čuvar mreže ponovo na meti Omonije, kao pre šest meseci kada je odlučio da ostane.

Dolaskom kolege Borjana i zbog problema sa leđima čuvar mreže jesenas nije imao veliku minutažu i uspešno je odradio nekoliko mečeva, a poslednji je bio, pred Keln, protiv Bačke.

Ukoliko se složi mozaik Kahriman ima dozvolu kluba da ode šest meseci po isteku ugovora posle tri i po godine od dolaska iz Ukrajine, gde je čuvao gol Tavrije.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter