0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

KUTINJO PROMOVISAN: Ostvario sam san dolaskom u Barselonu

Objavljeno: 07.01.18 u 21:58

Brazilski fudbaler Filipe Kutinjo rekao je večeras da je prelazak u Barselonu za njega ostvarenje sna.Kutinjo će iz Liverpula preći u Barselonu za transfer vredan 142 miliona funti.

On je večeras, po završetku utakmice Barselone i Levantea (3:0), obavio kratko slikanje u klupskom obeležju na Kamp Nou, uoči zvaničnog predstavljanja, u ponedeljak, posle potpisivanja ugovora.

– Zdravo navijači Barselone, već sam tu. Ovo je ostvarenje sna, nadam se da ćemo se videti sutra, rekao je Kutinjo u kratkom video snimku na Tviteru.

Brazilac će potpisati ugovor na pet i po godina sa Barselonom, a mediji spekulišu da će otkupna klauzula u ugovoru biti 355 miliona funti.

Njegov ugovor će biti jedan od najskupljih svih vremena, a skuplji igrači od njega su samo Nejmar, koji je za 200 miliona funti prešao iz Barselone u Pari Sen Žermen i Kilijan Mbape, koji je za 165,7 miliona funti iz Monaka prešao u Pari Sen Žermen, gde je trenutno na pozajmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter