2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAKOMPLIKOVALO SE: Dugo željeno pojačanje Zvezde čeka dozvolu za prelazak, ali…

Objavljeno: 06.01.18 u 10:52

Krilni vezista već nekoliko dana radi sa ekipom, a 10. januara bi trebalo da bude poznat ishod pregovora oko selidbe u Beograd.

Promena rukovodstva i trenera u Antaliji ‘usporili’ su razgovore sa Crvenom zvezdom oko prelaska Milana Jevtovića. Kako saznaje HotSport nastavak pregovora uslediće početkom naredne nedelje, kada će za stolom sa ljudima iz kluba biti menadžeri braća Ivan i Milan Dudić.

Ipak, dosta toga zavisi od procene šefa strucnog staba turskog kluba da li krilni fudbaler može da bude standardan ili da klub nesto zaradi prodajom.

U prvoj rundi pregovora ponuda Zvezde da plati obeštećenje od 600.000 evra bila je prihvatljiva, ali predstoji zavrsni čin na obalama poznatog letovalista.

Pauza u šampionatu Turske traje do narednog vikenda, a crveno-beli se nadaju da će posle Bena iz Olimpijakosa uspeti da dobiju još jedno veliko pojačanje, koje bi trebalo da nasledi Slavoljuba Srnića, koji se nalazi na meti ekipa iz Nemačke i Francuske.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter