0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

OTKRIVENA ‘TAJNA’: Kako je to sekretarica u Crvenoj zvezdi ‘razotkrila’ taktiče zamisli jednog Arsena Vengera (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.18 u 20:36

U emsiji 10. izdanju emisije ‘Naša linija života’ posvećene navijačima Crvene zvezde, saznali smo za jednu veoma zanimljivu priču.

Reč je o sekretarici iz crveno-belog tabora koja je prilikom dolaska Arsenala pokušala da pomogne stručnom štabu, ali nije uspela.

Prvi sagovornik Tatjane Šajković bio je Branislav Krneta, ‘čovek iz senke’, odnosno direktor prodaje marketinga, čovek koji već 10 godina radi na tome da se Crvena zvezda popularizuje uz majice, dukseve, šalove i ostale sportske, crveno-bele artikle.

Još jedan od onih koji je dugi niz godina uz Zvezdu jeste Momo Gacić, direktor hotela FK Crvena zvezda koji se godinama stara da poslednji period pred utakmicu igračima prođe u najboljim mogućim uslovima, kao i Miodrag Ćorović, direktor stadiona ‘Rajko Mitić’ koji je tu svaki put kada se igrači Zvezde bore na terenu.

Višegoišnji sekretar stručnog štaba Zvezde, Goran Negić je takođe pričao o tome kako je raditi u jednom od najvećih fudbalskih klubova u ovom delu Evrope.

Ali svakako u jednom od najzanimljivijih delova ovog specijala ‘Naše linije života’, Milan Kosanović i Dušan Gašić su otkrili kako je prilikom dolaska Arsenala, sekretarica omladinske škole Crvene zvezde po imenu Jelena pomogla stručnom štabu Vladana Milojevića tako što je snimila veoma bitan deo treninga Arsena Vengera i doprinela da se Zvezda još bolje spremi za taj meč. Ali ipak, Jelena je napravila manju grešku, te se na snimku nisu nalazili igrači Arsenala, već kluba u kojem radi.

(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter