3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Stigla konkretna ponuda za Boaćija sa ‘istoka’!

Objavljeno: 05.01.18 u 09:54

Posle Rena koji pokazuje želju da dovede napadača iz Gane, kako HotSport saznaje na stadion ‘Rajko Mitić’ stigla je ponuda sa ‘istoka’.

Ren je prvi pokazao interesovanje za Ričmonda Boaćija i početkom decembra njihov predstavnik je u Beogradu razgovarao sa predstavnicima Crvene zvezde. Prema nekim najavama bili su spremni za napadača iz Gane da izdvoje sedam miliona evra, a kako saznaje HotSport Dinamo iz Kijeva je ponudio milion manje i na prvu loptu su odbijeni. Razlog je što crveno-beli za svog golgetera traže osam miliona evra!?

Obe knjige nisu zatvorene i priča bi trebalo da se nastavi posle Bozića, pošto postoje najave da Vest Brom želi Boaćija, a poznato je da Englezi kada zagrizu za igrača uglavnom dobijaju trku. Poznato je da ekipa RF Gvangžu Dragana Stojkovića Piksija pokazala interesovanje i konkretan korak je moguć ukoliko prodaju najboljeg strelca Erana Zahavija, koji je prošle sezone briljirao u Kini.

Jedno je sigurno da će uslediti rastanak Zvezde i Boaćija, a sada je pravi trenutak da obe strane ‘naplate’ super-učinak momka iz Akre.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter