4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT FLEŠ IZ ATINE: Zdjelar bira između Partizana i još dva kluba, Vuković ‘bliži’ Zvezdi

Objavljeno: 05.01.18 u 10:14

Saša Zdjelar je načelno prihvatio selidbu u Humsku, a čeka se dozvola kluba iz Pireja koja neće biti doneta pre Srpske Nove godine.

Može da bira klub, ali mora da se sačeka konkretna ponuda, to je slučaj kod Saše Zdjelara. Mladi reprezentativac je još u decembru načelno dogovirio da karijeru nastavi u Partizanu, a kako saznaje HotSport, čitava priča se nalazi pod upitnikom zbog odluke čelnika Olimpijakosa da budući klub mora da plati obestećenje. Crno-beli su poslali uslove za vezistu koji je u junu slobodan igrač, ali odgovor se čeka od strane kluba iz Pireja.

Razlog odugovlačenja šampiona Grčke je pojavljivanje još dva zaintresovana kluba koja žele Zdjelara, pa su strpljivi sa konačnom odlukom. Ipak, spominje se prema informacijama iz Atine da rasplet trebalo da usledi posle 15. janura do kada bi novi trener iz Španije trebalo da se upozna sa igračkim kadrom.

Olimpijakos je na transfer listu stavio i drugog našeg igrača Jagoša Vukovića (Crvena zvezda prati), koji je došao pre nekoliko meseci iz Konje i plaćen je dva miliona evra. Defanzivac traži novi klub kako ne bi izgubio mesto u reprezentaciji Srbije pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.

0
0

4 Komentara

  1. Ma,dolazion, sigurno. Oli malo zateze zbog Tawambe, hteo bi prebijanje ali ceto tesko ici jer Tawamba ima bolje ponude i drugi smer razmisljanja. Zato je najbolje za PFC da proda Tawambu i da prsece taj uvezani cvor Grka! Onda ce ici lakse sa malim Zdjelarom. Partizan inace kupuje Urosevica i Gajica, Ivanovica najverovatnije a i Nikolica iz Spartaka. Matic iz Sapca je tek alternativa,mada je moguce da i njega, nezavisno od svega, kupe s obzirm da ima fizku potrebnu na spicu PFC!. Racca je pred vratima a najneizvesniji je Jovanca iz Vose dok je Gou vrlo tesko i zahtevno pitanje za Partizan. Jedino da mu ponude 10tak posto od buduce prodaje uz solidnu platu. Problem je u PFC sto ne zele da remete harmoniju u timu jer plate ne smeju da budu disperzovane u sirokom dijapazonu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Za mene je uzasno saznanje da Partizan sarsdjuje transferima sa Olimlijakosom klubom ciji su fanovi ortodoksni mrzitelji Partizana.To je zvezdin bratski klub!Sta se Partizan tu peklja?!Cak i sam Zdjelar je urlao od srece posle pobede u Humskoj.Uopste takav lik nije za Partizan.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne nerviraj se, sve je to posao… Iskreno ja navijam za Zvezdu ali nisam od onih koji mrze…meni teze pada to sto taj Oli i klubovi poput njega su postali goganti u finansijskom i rezultatskom smislu u odnosu na oba Beogradska kluba koji su nekada bili daleko ispred takvih…

      0
      0
      Odgovori
    • Šta lupetaš kad je dečko plakao kad su mu zabranili pozajmicu pre 2 godine a na fejsbuku napisao „Ostvariću san kad tad“

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter