3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Igrač Zvezde eliminisao Keln, pa se seli u Bundesligu – i to može i da bira sredinu?! (FOTO)

Objavljeno: 04.01.18 u 09:53

Pored dva tima iz najvišeg ranga nemačkog šampionata, fudbaler Crvene zvezde je želja i jednog drugoligaša.

Bliži se početak transfer pijace i u Srbiji, a sem onih koji su na listama želja, ima i igrača koji će napustiti Superligu ove zime.

Postigao je pobedonosni pogodak za Crvenu zvezdu protiv Kelna i Slavoljub Srnić se sada nalazi u planovima klubova iz Bundeslige. Kako je već najavio HotSport, posle Meca i Tuluza, brzonogi fudbaler se pred Novu godinu našao na spisku Hanovera, a u igru je ušao i Volfsburg.

Oba tima su se raspitivala kod crveno-belih za visinu obeštećenja koje je malo veće od milion evra, a prema dogovoru sa Čukaričkim deo kolača pripada i Brđanima.

Kako HotSport saznaje, čitavu situaciju prati drugoligaš Grojter Firt, koji u nastavku sezone u 2018. godini ima velike planove. Ipak, crveno-beli do polovine januara očekuju konkretne ponude i ako do njih dođe uslediće rastanak sa Srnićem.

Plan je da standardnog člana tima trenera Vladana Milojevića zameni Milan Jevtović pošto se očekuje uskoro dogovor sa Antalijom.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter