15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVUČEN KONKRETAN POTEZ: Klub iz Evrope poslao ponudu za Boaćija!

Objavljeno: 03.01.18 u 16:10

Fudbaler iz Gane po svemu sudeći uskoro napušta „Ljutice Bogdana“.

Kada je postigao gol u 156. večitom derbiju, mnogi navijači su pomislili da je to oproštajni pogodak Ričmonda Boaćija u dresu Crvene zvezde. I, čini se da su bili u pravu.

Nakon nekoliko meseci glasina, danas se u francuskim medijima pojavila informacija po kojoj su čelnici Rena Crvenoj zvezdi ponudili sedam miliona evra za usluge reprezentativca Gane.

Crveno-beli traže osam, pa se čini da je dogovor blizu.

Boaći bi trebalo da dobije platu od čak 1,25 miliona evra godišnje.

Podsećamo, ovakav razvoj situacije HotSport je najavio još pre decembarskog duela večitih rivala.

 

0
0

15 Komentara

  1. Kad ce te objaviti vest kako zvezda nepostuje verne navijace sa godisnjim kartama za istok i zapad i ne da im mesta koja ima pripadaju za utakmicu sa cska.To su isti oni navijaci koji dolaze da gledaju javor, radnik, novi pazar ,.Razlog uefa uzela karte zbog njihovih sponzora smesno zar ne tako se postuju navijaci koji dolaze i po kisi i hladnom vremenu da podrze zvezdu protiv atraktivnih protivnika iz nase lige koje sam naveo

    0
    0
    Odgovori
    • Daj brate bar malo se opismeni pa trabunjaj ovde… „ce te“ se pise CETE, „nepostuje“ – NE POSTUJE… ne sramoti se

      0
      0
      Odgovori
    • Boaći ne vrijedi ništa i niko ga neće kupiti. Za Ren je već demantovano. On ne vrijedi ni tri miliona,a ne 10-12 i tome slično. Mator, ništa nije uradio, loša realizacija 1-1, spor i sve u svemu golove postiže uglavnom u namještenim utakmicama, kad treba nema ga nigdje.

      0
      0
      Odgovori
  2. Navalite zlobnici,komentarišite , činjenice vama ništa ne znače, svaku pozitivnu priču pokušavate predstaviti kao štetnu i lažnu. Zvezda vama zlobnicima u inat velikim koracima ide napred. Acu kritikujete a on vas na izborima slisti kao od šale. Ništa vam ne ide na ruku !

    0
    0
    Odgovori
    • ….MOJ JA ….KAD BUDE OTIŠAO IMAĆEŠ OD MENE ZAKAZAN TRETMAN…….MADA JE TVOJE POZNAVANJE REALNOSTI SAMO VEZANO ZA OSTRAŠĆENOST……

      0
      0
      Odgovori
  3. Čekajte, šta je sa Čelzijem, Arsenalom,Totenhemom, Hamburgerom, Borusijom i ostalim velikanima koji su kao stajali u red, za Boaćijem?! Tako su barem objavljivali mediji bliski zvezdinom menadžmentu! Sada je dobar i tamo neki Ren! Ali, taj Ren nema godišnji budžet koji bi mogao podmiriti nezajažljive apetite Boaćija i njegovih suflera! Prema tome ovo je još jedna u nizu vesti koja zaobilazi istinu! Boaći će na kraju završiti u II ligi Kine, uz obrazloženje: „nije mogao odbiti nepristojnu cifru, koju su mu ponudili Kinezi“. Naravno, cifra se nikada neće objaviti, jer bi otkrila svu istinu a istina je poražavajuća.

    0
    0
    Odgovori
    • Decace sa nadimkom crtanog karaktera…ne smaraj vise…ne kmeci! Odmori malo od mudrolija i teorija zavere, umreces od zavisti i ljubomore! Pises elaborate i nadas se da ce neko mozda pomisliti da si strucan, ali fudbal si igrao samo na Soniju… kmee, kmeee!

      0
      0
      Odgovori
    • Što se ti toliko brineš gde će otići, nije bitno gde će otići, bitno je da će Zvezda uzeti velike pare,a vi zavidni i zli crknite od svog zla i pakosti.

      0
      0
      Odgovori
  4. ТРЕБА ДОВЕСТИ ПОД ХИТНО ГОХУА ИЗ КАИРАТА ДА ГА НЕ ОТМЕ ПАРТИЗАН

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter