1
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

NIJE REALNO: Preskup prvi pik za novog napadača Partizana, traži ogroman novac za platu!

Objavljeno: 03.01.18 u 10:32

Napadač iz Obale Slonovače traži platu od 800.000 evra zbog čega nije produžio ugovor sa Kairatom, a male su šanse da karijeru nastavi u Humskoj.

Postoji granica koja ne može da se probije u ovom trenutku, tako da neke opcije sa spiska eventualnih pojačanja Partizana moraju da budu ‘precrtane’.

Kako je najavio HotSport prvi pik da nasledi Leandra Tavambu bio je Džerard Gohu (28), kojem je istekao trogodišnji ugovor sa Kairatom i na 102 meča postigao je čak 80 golova. Ekipa iz Kazahstana je želela nastavak saradnje, ali gazda nije hteo da ispuni finansijske zahteve igrača.

Slične uslove je golgeter iz Obale Slonovače postavio crno-belima preko svojih zastupnika tražeći da po sezoni njegova plata iznosi čak 800.000 evra!?

Toliko je imao u Kairatu, a kada su hteli da mu umanje primanja zbog činjenice da je postao iskusan i da teško posle novog ugovora nešto prodajom može da se zaradi, Gohu je podigao rampu.

Trenutno je bez angažmana i želi da se vrati u Rusiju, gde je kratko bio u Krasnodaru ili ode u Kinu, gde svakako može da dobije željeni novac.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter