0
Evropske lige

MENJA KURS: Umesto na klupu Bosne, Prosinečki bi mogao da preuzme Standard

Objavljeno: 02.01.18 u 14:51

Vrlo lako bi u uvodnim danima 2018. godine moglo da dođe do preokreta i promene kursa bivšeg trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog.

Prosinečki je krajem 2017. godine postao prvi favorit za selektora Bosne i Hercegovine, zatim je čak i od tamošnjih medija dobijao upozorenja da mu je bolje da ne dolazi na tu poziciju, da bi prvi dani nove godine mogli da donesu promenu kursa u potpuno drugom smeru.

Umesto Sarajeva – Lijež. Belgijski velikan Standard želi ‘žutog’ na svojoj klupi, koji bi se vratio u klub čiji je dres nosio u sezoni 2000/2001.

Bivši trener Crvene zvezde je donedavno vodio reprezentaciju Azerbejdžana, ali je sada bez angažmana i u narednim danima bi trebalo da odluči koji mu je sledeći korak.

Interesantno, na klupi Standarda bi nasledio Rikarda Sa Pinta, takođe bivšeg stratega Zvezde, koji je na Marakanu stigao par meseci nakon odlaska Prosinečnog 2012. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter