0
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Promena plana – Crvena zvezda ipak neće odigrati nekadašnji veliki derbi

Objavljeno: 02.01.18 u 09:50

Crveno-belima se bliže pripreme u Antaliji, najbitniji deo pred nastavak sezone.

Vladan Milojević će imati dosta vremena da spremi ekipu za sva iskušenja koja je čekaju tokom 2018. godine.

A u Turskoj se Crvena zvezda i Sarajevo ipak neće sastati zbog toga što termini nisu nikako mogli da budu usaglašeni, a crveno-beli uskoro treba da znaju četvrtog rivala

Prošlo je više od dve i po decenije od poslednjeg meča u prvenstvu stare Jugoslavije između Crvene zvezde i Sarajeva. Prijateljski meč je bio u planu krajem januara u Antaliji, ali je kako saznaje HotSport otkazan zbog termina.

Svoj program testova na obalama Crnog mora trener Vladan Milojević je isplanirao i pored Bresta (Belorusija) poznato je da će crveno-beli ukrstiti koplja sa Amkarom (4. februar) i generalka je utanačena protiv Zenita (7. februar). Organizator priprema ponudio je dve opcije i sledi odabir da na crti bude prvoligaš iz Danske ili Slovačke. Baza učesnika šesnaestine finala Lige Evrope biće hotel ‘Riksos’.

Pre završnih prijateljskih mečeva sledi sedam dana rada na Kipru i domaćin biće grad Pafos. Na rajskom ostrvu nisu planirani mečevi, a akcenat biće fizička priprema ekipe za 13. februar i prvi megadan sa CSKA iz Moskve. Šampionat Srbije se nastavlja 17. februara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter