9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Boaći ‘na raskrsnici’, ali se čekaju Englezi i Kinezi za ‘lepšu cifru’ ili ostanak u Zvezdi?!

Objavljeno: 02.01.18 u 13:43

Sve više je ekipa u igri za Ričmonda Boaćija te bi Crvena zvezda mogla da bude na slatkim mukama.

Pored nekoliko ponuda iz inostranstva, još uvek ima i onih klubova koji su zainteresovani ali nisu kontaktirali Zvezdu.

U Ljutice Bogdana su prema saznanjima HotSport-a stigle ponude iz Francuske i Češke. Radi se o Renu i praškoj Sparti koji su poslali zvanične ponude za reprezentativca Gane.

Ipak, crveno-beli još uvek čekaju one koje bi mogle da stignu iz Engleske i Kine. Čelsi bi mogao da ostane samo na spekulacijama, dok su VBA i Everton znatno zainteresovaniji. To su klubovi koji su povukli prve poteze i iz crveno-belog tabora je sa njima razgovarano preko posrednika.

Kina nije preterano atraktivna sredina za napadača, tako da bi u tom slučaju Boaći pre odabrao Englesku. Ispod cene od sedam miliona evra neće ići Crvena zvezda, koja će u protivnom zadržati Ričmonda Boaćija do nekih boljih ponuda.

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

9 Komentara

  1. Ja ne mogu da verujem da spinovi iz Splita komentrisu i vode brigu o Boacijevom transferu!!!Decko je preozbiljan fudbaler koji je vama dao gol!!!sta vam nije jasno!?!?! Najbolji strelac kvalifikacija!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidim srecno ste ušli u novu 2018…Hahahaha
    Umesto da ste negde sa porodicom ili prijateljima vi pljujete po čoveku sto vas sve moze kupiti…
    Srecno vam bilo,a on kada donese i ZVEZDI i sebi odličan novac tada nemojte plakati nego lopatu i mistriju u ruke,a možete i tacnu…

    0
    0
    Odgovori
  3. Za Administratora:
    Napomenuli ste da sam već to rekao i da je uočen duplikat komentara. Ali, shvatite da je istina samo jedna. Ako ovi iz Zvezde svaki dan pričaju laži o Boaćiju ne mogu a da ne iznesem istinu. A istina je da Boaći ne može nigde otići u Evriopu. To je istina!

    0
    0
    Odgovori
      • Druže povuci ručnu – evo i ja sam navijač Zvezde ali pratim šta se dešava kod grobara. Pratim i šta se dešava i kod ostalih klubova kod nas i u svetu. Zato što volim sport i želim da budem informisan. Na kraju krajeva to je njegovo subjektivno mišljenje baš kao što i ti i ja i svi ostali imamo pravo na svoje mišljenje.
        Ako ti se ne sviđa komentar samo se počeši, znaš gde, i diši punim plućima. Mene više brine da li će plata stići na vreme a zabole me gde će i za koliko Boaći, Tavamba i ostali…

        0
        0
        Odgovori
  4. Ovo su samo spinovane vesti o navodnom interesovanju za Boaćija! Ko će Boaćija tražiti posle onakvih katastrofalnih igara u ligi Evrope i onako mizernog golgeterskog učinka. Svi pamte samo njegove vanvremenske promašaje, na svim utakmicama lige Evrope! Evropljani, za razliku od nas Srba, su racionalni i njih interesuju samo suvi podaci a prvi suvi podatak je koliko je Boaći postigao golova u ligi Evrope, drugi suvi podatak je broj asistencija a treći suvi podatak je broj pretrčanih kilometara. A, taj „nemilosrdni“ strelac Boaći je u svim parametrima razočarao. Jednostavno: učinak- na nivou punjene paprike – čista nula! U Zvezdi je svima jasno da sa Boaćijem ne mogu dočekati CSKA, pa pokušavaju da ga nekome utrape. Da nije tako ne bi ovi iz Zvezde tražili Bena, iz Olimpijakosa. Neka svima bude jasno da su igranje u Super ligi Srbije i igranje u ligi Evrope, dva sveta! Kod nas se uglavnom igra zonska odbrana i niko nikoga striktno ne čuva, dok je u Evropi sasvim suprotno. Tamo mu nema da ostane sam na ili oko gol linije, posle kornera, niti onako olako dosuđuju penale. A ovaj Boaći je baš ekspert za ovakve situacije, kakvih nema u Evropi. I rezultat svi znamo. Za njega je II liga Kine!

    0
    0
    Odgovori
  5. Mediji u Srbiji po nalogu prodaju fudbalera kojeg niko neće i taklo pokušavaju da mu vještački dignu cijenu. Evo mjesecima se licitira 7,8,10,12 miliona,a niko ponudu poslao nije i neće.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter