0
Evropske lige

(Izvor: nieuwsbladcdn)

MURINJO: Lukaku je dobro, pauzira iz predostrožnosti

Objavljeno: 01.01.18 u 21:05

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je danas da „nema problema“ sa fudbalerom Romeluom Lukakuom, da belgijski napadač nije povredjen, već da će pauzirati nedelju dana iz predostrožnosti.

Lukaku je u subotu tokom utakmice sa Sautemptonom na Old Trafordu na nosilima iznet sa terena, nakon što je dobio udarac u glavu posle sudara sa protivničkim igračem Veslijem Hedtom.

– Romelu će pauzirati oko nedelju dana. Nije ništa važno ni ozbiljno, to je iz predostrožnosti, nema problema, rekao je Murinjo britanskim medijima.

Lukaku će propustiti utakmicu sa Derbi kauntijem u petak u trećem kolu FA kupa, a na teren bi mogao da se vrati 15. januara, za duel sa Stoukom u Premijer ligi.

On je dodao da će morati da promeni sistem igre zbog nedostatka klasičnog napadača, pošto će uz Lukakua mesec dana odsustvovati i Zlatan Ibrahimović, zbog povrede kolena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter