2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Francuski gigant uzima Zvezdi Vujadina!

Objavljeno: 01.01.18 u 11:50

Vujadin Savic nije dobio pravu priliku u Bordou, ali bi ponovo mogao da se obere u jednoj od najjačih liga sveta.

Nema dileme da je povratak većine domaćih igrača u Crvenu zvezdu se pokazao kao pogodak za obe strane i pojedinci su se našli u tefterima klubova iz Evrope. Kako saznaje HotSport, na listi potencijalnih pojačanja Liona našao se Vujadin Savić, a defanzivac je posle partija u Londonu i protiv Kelna podvučen kao igrač koji može da bude pun pogodak.

I jeste Vujadin odradio sezonu iz snova, pa interesovanje iz Francuske, gde je bio kao mlad u Bordou i nije dobio sanšu, ne bi trebalo da čudi. Ipak, do leta je potreban Zvezdi, pošto odlazi Damjan Le Talek. Stasiti momak koji je mnogo puta pokazao ljubav prema klubu nema potrebe da žuri ponovo u Evropu. Ipak, prednost za Lion je ta da Savić ima francuski pasoš.

Pored Liona i neke ekipe iz Engleske su pokazale interesovanje za Vujadina Savića, a njemu u ostaje da u 2018. nastavi sa dobrim igrama i na leto onda ostavri transfer karijere. Sem ako Lion ne bude brži i uporniji.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter