0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda ‘koristi situaciju’ i dobija pojačanje, Turci pišu dozvolu (FOTO)

Objavljeno: 29.12.17 u 10:55

Iako je danas FSS izrekao suspenziju crveno-belima na registrovanje novih igrača, Zvezda radi punom parom.

Do 15. januara kada počinje prelazni rok će crveno-beli verovatno rešiti dugovanja koja su izazvala suspenziju i mirno dovesti pojačanja.

A Milan Jevtović je završio pozajmicu u Rozenborgu, pa deo odmora provodi u Beogradu, čekajući rasplet oko prelaska u Crvenu zvezdu. Kako saznaje HotSport menadžer igrača Milan Dudić danas ima u Antaliji sastanak sa novom upravom, koja je pokazala spremnost za dogovor.

Očekuje se da Turci napišu dozvolu krilnom napadaču i na ime obeštećenja u dve rate dobiju 600.000 evra. Postoje finansijski problemi zbog visokih plata pojedinih „zvezda“ u Antaliji tako da oni iz drugog plana svakako mogu da odu kako ne bi bili opterećenje za budžet.

I sam Jevtović je poručio „gazdama“ da ga zanima da obuče crveno-beli dres i da u 2018. godini pokuša da ponovo postane šampion, kao nedavno u Norveškoj sa Rozenborgom.

Rasplet je blizu, pa da Zvezda dobije veliko pojačanje uz najavu da je blizu i Ben iz Olimpijakosa posle sinoćnjeg sporazuma sa klubom iz Pireja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter