1
Fudbal

NEVIĐENO DO SADA: Bosanski drugoligaš pravi transfer za istoriju tamošnjeg fudbala!? (FOTO)

Objavljeno: 28.12.17 u 18:15

Sloga iz Siminog Hana, mesta u okolini Tuzle ozbiljno se namerila na mladog fudbalera Zrinjskog, koji je i aktuelni šampion BiH.

Član Prve lige BiH, inače drugog ranga takmičenja, poslao je zvaničnu ponudu za devetnaestogodišnjeg Marijana Čavara, a ona iznosi 650. 000 KM, odnosno oko 325 000 evra.

Ukoliko se ovaj trasfer ostvari, on bi bio četvrti naveći u istoriji bosanskohercegovačkog fudbala. Pored činjenice da drugoligaš kupuje od prvoligaša i to u jednom od najvećih transfera lige, interesantno je i to da je Sloga ponudila više nego šestostruku veću sumu, od procenjene vrednosti Čavara.

Ovo bi bio najveći transfer u istoriji BiH fudbala, ostvaren između dva domaća kluba, a na listi svih transfera bi zauzeo četvrto mesto. Najskuplji igrač tamošnjeg fudbala za sada je Gojko Cimirot, kojeg je Sarajevo pustilo u PAOK za 1. 300.000 evra, zatim sledi transfer Saida Huseinovića iz tuzlanske Slobode u Verder (500. 000 evra), a treći na listi je transfer Brazilca Rikarda iz Širokog u Krasnodar za 400. 000 evra.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter