6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Novogodišnji poklon za navijače Zvezde – golgeter raskinuo ugovor, sledeće nedelje je u Beogradu?! (FOTO)

Objavljeno: 28.12.17 u 19:02

Prvih dana dolazeće godine očekuje se da će golgeter stići u Beograd i ozvaničiti saradnju sa Crvenom zvezdom.

Trenutno prvi tim u Superligi dobija veliko pojačanje pred nastavak sezone i to na tri godine ugovora.

Prvi novogodišnji poklon za navijače Crvene zvezde treba da bude dolazak Bena iz Olimpijakosa. Reprezentativac Komora je danas uspeo da dogovori sporazumni raskid ugovora sa klubom iz Atine i kako saznaje HotSport posle Nove godine se očekuje dolazak u Beograd, gde ga čeka ugovor na tri godine.

Rukovodstvo crveno-belih iz Pireja pristalo je da isplati pola primanja golgeteru, koja mu sleduju do 1. jula i da sa ispisnicom u džepu može da potpiše za lidera šampionata Srbije.

Grčki mediji najavljuju vec naslednika Bena koga treba da izabere trener Lemonis, najavljujući da će Ben ponovo kao prošle sezone u Panioniosu, sarađivati sa trenerom Vladanom Milojevićem.

Golgeter sledeće nedelje treba da stavi paraf na dogovorene uslove, a u Zvezdi treba da ima godišnju platu od 350.000 evra plus bonuse za domaće trofeje i uspehe u Evropi.

FOTO: STARSPORT
0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter