7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Vezista iz Serije A dobio ponudu za dolazak u Zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 27.12.17 u 10:31

Pored Bena i Jevtovića sledeci cilj je misija povratka Filipa Đuričića na stadion ‘Rajko Mitić’.

Odustala je Crvena zvezda od Mirka Ivanića, pokušaće da se dogovori sa BATE-om oko Nemanje Milunovića ako spuste cenu, dok bi Ben i Milan Jevtović početkom januara trebalo da potpišu ugovore.

Kako saznaje HotSport, sledeći korak sportskog sektora je da se pokuša dogovor sa Filipom Đuričićem (25), koji posle praznika treba da zavrsi misiju u Đenovi i upućena mu je zvanična ponuda iz Ljutice Bogdana.

FOTO: STARSPORT

U Italiji bivši reprezentativac Srbije nije mnogo igrao i sada želi povratak na glavnu pozornicu, a svakako da se pokazao kao pun pogodak letos angažovanje domažih igraća iz inostranstva.

Momak iz Obrenovca ima ekstra potencijal i figurira kao zamena za Gelora Kangu, koji pored verovatno potpisa novog ugovora možda ode do kraja januara (31. januara se u većini zemalja završava prelazni rok).

Situacija sa Filipom Đuričićem trebalo bi da bude jasnija do starta priprema 9. januara.

FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. sad ovim placenim botovima i plemenita radnja smeta: TRANSPARENTNO SADJENJE NOVOGODISNJIH JELKI … ONI bi ako moze po starom, da se MUTI … e sad vam to ne da predsednik zvezde u senci.

    0
    0
    Odgovori
  2. Anonimni , prvo sebi prevedi šta si mislio reći, pa onda razmisli ima li smisla išta da kažeš pošto si nepismen ! Kad se opismeniš pokušaj izbaciti zlo-otrov jer to šteti zdravlju. Mržnja nikome nije ništa dobro donela !

    0
    0
    Odgovori
  3. beogradska vlast i glavni odbor stranke … poceli da sada novogodisnje jelke … na i oko stadiona rajko mitic. ponude i odabir kandudata-izvodjaca je transparentno … pocelo je i u nas da se radi kako treba … bez MANIPULACIJE, LAZI, PREVARE I PLJACKE NA TERENU I VAN NJEGA !? sada kontrola ide i uspostavljena je sa samog vrha jelke. posle svega odradjenog i odigranog … konacno vise problema nema za drzavni projekat-zvezda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter