0
Evropske lige

KAD SE ŠKUNTELAR RAZGOROPADI: Nova golčina za TV špice bivšeg napadača Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.17 u 19:27

Petar Škuletić je uhvatio zamah u Turskoj, a danas je to i potvrdio u prvom meču osmine finala Kupa protiv Burse, postigavši spektakularan gol za pobedu od 1:0.

Tako je nekadašnji napadač Partizana doveo Genčerbirligi na prag plasmana u četvrtfinale nacionalnog Kupa, drugim pogotkom protiv Bursaspora u razmaku od tri dana.

Za razliku od prethodnog prvenstvenog duela, koji je završen rezultatom 1:1, ovoga puta je Genčer na svom terenu uspeo da zadrži vođstvo koje im je doneo Škuletić i upiše važnu pobedu, koja će im mnogo značiti i na polju samopouzdanja.

Ovo je potencijalnom reprezentativcu Srbije šesti gol u dosadanjem delu šampionata, a treći u decembru mesecu, na čijem je početku postigao još jedan velemajstorki pogodak i to u pobedi nas Sivasom od 4:0. Ovaj svakako može da stane rame uz rame čak i sa tom majstorijom.

Ponovo je u pitanju bio topovski udarac sa distance veće od 25 metara, nakon kojeg je lopta kao iz topa ispaljena „propala“ pod prečku i završila u mreži. Uživajte

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter