1
Evropske lige

NEKADA U ARSENALU: Danas je beskućnik!

Objavljeno: 24.12.17 u 13:40

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Galatasaraja pre najtežim periodom u životu, ostao je bez svega.

Emanuel Ebue je od uspešnog fudbalera postao beskućnik. Naime, bivši fudbaler iz Obale Slonovače razveo se od supruge Aurelije koja je na sudu dobila sav njegov novac i nekretnine. Bivši fudbaler Arsenala i Galatasaraja je ostao bez novca, a uskoro će i bez krova nad glavom.

– Sve stvari spakovao sam u vrećice i samo čekam da me isteraju. Nemam novca za advokata da barem spasim krov nad glavom. Nekad pogasim sva svetla u kući jer ne želim da znaju da sam ovde. Teško sam radio u životu i sad se jako bojim – rekao je Ebue.

On je istakao da je o njegovim finansijama brinula supruga, sada bivša i da je ogroman novac nestao.

– Bio sam strašno naivan kad su finansije u pitanju. Slušao sam savete nekih ljudi koji su se pravili da su mi prijatelji i investirao u gluposti. Za finansije se brinula supruga kojoj sam sve prepustio jer nisam ništa znao o tome. Od osam miliona evra, koliko sam zaradio u Turskoj, njoj sam poslao sedam. Sve mi je uzela – rekao je Ebue.

On se nada da će mu u pomoć priskočiti bivši klubovi ili bar Premijer liga.

– Dlanovi su mi tvrdi kao da radim na farmi. Na sreću, baka me je kao dete naučila da kuvam i perem pa nemam s tim problema. To me trenutno najmanje muči. Nadam se da će meni i ljudima kao što sam ja pomoći bivši klubovi ili udruženje fudbalera Premieršipa. Da mi daju bilo kakav posao, odmah bih ga prihvatio – zaključio je Ebue.

0
0

1 Komentara

  1. Pa ja bi se sa tim jednim milionom evra sto ti je ostao nekako snasao naravno zato sto nisam navikao da zivim na visokoj nozi vec skromno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter