1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Tumba siguran do 2020. godine!

Objavljeno: 24.12.17 u 10:32

U utorak će Ljubiša Tumbaković rešiti pitanje posla sve do 2020. godine, velika odgovornost pred trofejnim trenerom.

Učinak najbolje selekcije Crne Gore bio je dobar u kvalifikacijama za SP u Rusiju, a tvorac rezultatskog napretka ‘komsžšija’ je Ljubiša Tumbaković (65). Kako saznaje HotSport, trofejni trener Partizana u utorak treba da potpiše novi selektorski ugovor sa „sokolovima“ do kraja kvalifikacija za EP 2020. godine. Obe strane su zadovoljne saradnjom, a predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević se za „pet minuta“ dogovorio sa srpskim stručnjakom da nastavi posao u Podgorici i Izvršni odbor danas će izglasati ovaj predlog.

Za malo više od dve godine vođenja tima Ljubiša Tumbaković je uspeo da sklopi tim sa kojim može da pokuša u narednom ciklusu da stigne do kontinentalnog takmičenja posle proširenja broja ucesnika. Očekuje se da popularnom Tumbi u radu i dalje pomažu Zoran Bata Mirković, Aleksandar Janković i trener golmana Dragoje Leković.

Crnu Goru od sledeće godine čekaju borne na dva fronta, u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo i Ligi nacija. Oba takmičenja vode na prvi kontinentalni turnir koji će se igrati u 20 različitih zemalja.

0
0

1 Komentara

  1. Ako ovaj ostane za selektora bonsai države Crne Gore, nastaviće se otimačina srpskih fudbalera. Glavni emisar za ubeđivanje srpskih fudbalera da igraju za C.Goru je baš ovaj Tumbaković. Oni to rade parama i raznim obećanjima. Tako, sada za ovu anti-srpsku državu igraju: Stojković, Marušić, Simić, Nikolić, Ivanić i Rodić. Sada su na Tumbakovićevoj meti Vukanović, iz Napretka, Nikolić, Savković, Radovanović i Ćalasan iz Spartaka! Treba da FSS onemogući ovu štetočinu da vršlja po Srbiji, za račun C.Gore, gde Srbi žive u aparthejdu i nemaju nikakva prava, gde im je ukinuta ćirilica, gde im otimaju crkve i gde je proteran srpski jezik a onaj ko razvije srpski barjak, na svadbi, biva drastično kažnjen. A, igrači iz Srbije, koji nemaju nacionalnu svest, igraju i dalje, za oviu anti-srpsku bonsai državu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter