7
Domaći fudbal

FLEŠ IZ HUMSKE: Vazura u Milanu završava pojačanje za Partizan

Objavljeno: 24.12.17 u 11:33

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otputovao u Milano gde bi trebalo da završi prvo pojačanje ove zime.

Otišao je iz Partizana u Čelsi i kod navijača je postao presona non-grata. U Londonu nije dobio šansu, a nije se naigrao ni kada je bio pozajmljeni igrač Vitesea i Ekscelziora. Ovog leta se vratio u Partizan na pozajmicu iz Čelsija i pokazao veliki potencijal.

Blistao je Danilo Pantić protiv Jang Bojsa i Crvene zvezde, što je nateralo čelnike Partizana da pozovu Čelsi i pitaju koliko košta… Miloš Vazura otputovao je u Milano gde će se sastati sa menadžerom igrača Falijem Ramadanijem, a onda će ovaj krenuti u pregovore sa ‘plavcima’ oko visine obeštećenja. Ako sve bude dogovoreno, onda će Danilo Pantić sa Partizanom potpisati trogodišnji ugovor.

Danilo Pantić je ove sezone odigrao 26 utakmica za Partizan i postigao je dva gola.

0
0

7 Komentara

  1. Ne znam samo ko je procenio da Pantic ima kvalitet da se njegov transfer odkupi od Celzija !? Da ga daju dzabe pa da se ima neka racunica, ovako, samo trosak, Za razliku od Pantica otkupljeni Jankovic je za njega igracina i otkup od Olimijakosa je bio cist pogodak.Do sad vidjeno, ni Suma kao ni Pantic nisu timu dali nista obecavajuceg od onoga sto dva ofanzivna vezna trebaju da daju a cak tvrdim da je „rekreativac“ Sasa Ilic za ono malo vremena provedenih na terenu pokazao mnogo, mnogo vise od njih obojice.

    0
    0
    Odgovori
    • Nisam za ovog sa slike ali ima nešto što mi se kod njega svidja.Pare Partizan ima ima i pravo što nekaze istinu.Kad može AV da uzima pare od krvavih penzija i da dug smanjuje zvezdi onda dajem pravo Vazuri šta radi.Silne milione su uzeli penzioneri ma.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter