0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

LEP GEST ZVEZDE: Crveno-beli se družili sa decom ometenom u razvoju

Objavljeno: 23.12.17 u 16:00

Već sedmu godinu za redom KMF Mungosi organizuje novogodišnju utakmicu za svoju ekipu koju čine deca sa smetnjama u razvoju. Ovoga puta oni su odmerili snage sa ŽFK Crvena zvezda. Obe strane su uživale u prijateljskom meču i, naravno, šala i druženje bili su u prvom planu.

Veliko oduševljenje kod mališana izazvao je i Zvezdin prvotimac Uroš Račić. Mladi fudbaler imao je veliko zadovoljstvo da deci dodatno ulepša novogodišnjo druženje, da se sa njima fotografiše kao i da im podeli novogodišnje paketiće.

Osnivač KMF Mungosi i inicijator ideje o radu sa decom u smetnjama u razvoju Aca Kovačević istakao je da članovima njihovog kluba mnogo znači podrška Crvene zvezde.

FOTO: Crvena zvezda

KMF Mungosi postoji od 1992. godine, a ideju da osnujemo selekciju sa decom sa smetnjama u razvoju realizovali smo pre sedam godina. Zaista se trudimo da uradimo sve kako bi se oni osećali kao deo društva i kako bismo im ulepšali svakodnevicu. Oni sa nama treniraju tokom cele godine, a u novogodišnjem periodu uvek organizujemo ovako lepo druženje, gde sva decu dobiju paketiće, fotografišu se sa Deda Mrazom i uživaju u prazničnom raspoloženju. Zaista se ponosimo ovom akcijom i mislim da je to nešto najlepše što radimo. Svako od nas treba i može da pomogne onima kojima je to neophodno – rekao je Kovačević.

Sve selekcije KMF Mungosa došle su da podrže ekipu koju čine deca ometena u razvoju, a one najmlađe selekcije dobile su i novogodišnje paketiće.

 

(Youtube/Crvena zvezda)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter