0
Evropske lige

JEDAN KANDIDAT MANJE ZA KLUPU BIH: ‘Imperator’ se vratio svome ‘carstvu’

Objavljeno: 22.12.17 u 17:32

Prethodnih dana se pominjalo da je Fatih Terim jedan od ozbiljnijih kandidata za mesto selektora Bosne i Hercegovine, ali od toga ipak neće biti ništa.

Popularni „Imperator“ po četvrti put se vratio na klupu Galatasaraja, na čijoj će klupi zameniti Hrvata Igora Tudora, kome je nedavno uručen otkaz.

Poslednji put Terim (64) je istanbulske „lavove“ predvodio u periodu od 2011-2013. godine, a pod njegovim vođstvom klub je ostvario i najveći uspeh u istoriji, kada je 2000. godine turskoj doneo prvi i jedini evropski trofej i to Kup UEFA. Tada ja Galata u finalu slavila nad Arsenalom, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Takođe iskusni stručnjak je sa crveno-žutima osvojio šest titula prvaka Turske, dva nacionalana Kupa, kao i četiri Superkupa. Pored Galatasaraja i selekcije Turske, Terim je vodio i italijanske klubove Fiorentinu i Milan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter