0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Vezista Partizana se seli u ‘srpsku sredinu’ u Grčkoj! (FOTO)

Objavljeno: 22.12.17 u 10:50

Stiže obeštećenje u Humsku, a vezista koji je često imao ulogu rezerviste potpisuje trogodišnji ugovor sa Škodom Ksanti čiji je trener Milan Rastavac.

Letos je falio korak od selidbe u Grčku, a posao je sada završen. Petar Đuričković je napustio Partizan i odlazi u Škodu Ksanti i sa novim klubom je utanačio ugovor na tri godine.

Kako saznaje HotSport vezisti u utorak posle lekarskih pregleda sledi promocija u novom dresu i zatim se polako sprema za obaveze koje slede posle Nove godine u šampionatu.

Đuričković ce u novom klubu sarađivati ponovo sa trenerom Milanom Rastavcem, koji odlično poznaje mogućnosti igrača pošto su zajedno radili u Radničkom iz Niša.

– Došao je trenutak da krenem dalje. Za mene je ovo novi izazov u karijeri posle Partizana, a spreman sam da opravdam poverenje koje sam dobio i doprinesem uspesima ekipe – rekao je za HotSport Đuričković.

FOTO: STARSPORT

Već par sezona na golu Ksantija je bivši čuvar mreže Partizana Živko Živković, koji je prosle sezone bio među tri najbolja golmana u Grčkoj, tako da će sam period adaptacije Đuričkoviću biti olakšan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter